Войти hamburger-open
krug cvetnoy
krug cvetnoy
krug cvetnoy
krug cvetnoy
krug cvetnoy
krug cvetnoy
krug rozoviy
krug rozoviy
krug rozoviy

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Редакція від 23.10.2019
    Про нас

    Адреса нашого сайту в мережі Інтернет: www.zachet.com.ua

    Власником сайту і контролером Ваших персональних даних є Фізична особа-підприємець Кошовий Олександр Леонідович, РНОКПП: 3406813470, адреса реєстрації: 03057, м. Київ, вул. Желябова, 4

    Інформація та персональні дані, які надані користувачами сайту www.zachet.com.ua або Telegram-ботів: @zachet_bot, @author_tech_bot, @zachet_com_bot, @author_com_bot, є конфіденційними і не передаються третім особам, крім випадків передбачених законодавством або випадків передбачених публічним договором.

    Ми збираємо та обробляємо персональні дані

    Персональні дані, введені при реєстрації або оформленні замовлення на сайті або в Telegram-ботах, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, вік, інформація про освіту, навчальний заклад, професія, місце проживання, банківські дані, засоби зв’язку (телефон, e-mail), індивідуальні коментарі (за наявності), призначені для використання у господарській діяльності ФОП Кошовий О.Л.

    Надаючи свої персональні дані на сайті або в Telegram-ботах, Ви надаєте згоду на обробку та використання своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України “Про захист персональних даних”, без обмеження дії такої згоди.

    Ми використовуємо cookie

    Для Вашої зручності www.zachet.com.ua ми використовує cookie. Файли cookie – це невеликі текстові файли, які тимчасово зберігаються в пам’яті Вашого пристрою під час відвідування певних веб-сторінок для полегшення користування веб-сайтом. Файли cookie не зберігають особисті дані й використовуються виключно для збору анонімних даних. Файли cookie допомагають нам покращити Ваш досвід користування нашим веб-сайтом. www.zachet.com.ua використовує файли cookie не вказуючи це детально в кожному випадку. Користуватися веб-сайтом www.zachet.com.ua можливо також без зберігання файлів cookie. Для цього їх необхідно вимкнути в налаштуваннях Вашого браузера.

    Веб-аналітика

    Ми збираємо аналітичні дані при використанні нашого веб-сайту з метою поліпшення наших послуг і продуктів. Ми використовуємо Google Analytics в якості нашого постачальника аналітики. Щоб дізнатися більше про політику конфіденційності нашого постачальника, використовуйте наведене нижче посилання: Google Privacy & Terms

    З ким ми ділимося Вашими даними

    Ваші дані можуть передаються третім особам в межах потреб господарської діяльності ФОП Кошовий О.Л.

    Які у Вас права на Ваші дані

    Ви маєте право вимагати підтвердження факту обробки Ваших даних, місце і мету обробки, категорії оброблюваних персональних даних, яким третім особам персональні дані розкриваються, період, впродовж якого дані будуть оброблятися, а також уточнювати джерело отримання організацією персональних даних і вимагати їх виправленню. У випадках, прямо передбачених чинним законодавством, Ви маєте право вимагати припинення обробки своїх даних. Також Ви маєте право на забуття (можливість видаляти свої особисті дані за запитом на info@zachet.com.ua, щоб уникнути їх розповсюдженню або передачі третім особам) та право на перенесення даних (компанія зобов’язана надати безкоштовно електронну копію Ваших персональних даних іншій компанії на Вашу вимогу й інші права передбачені загальним регламентом захисту даних (General Data Protection Regulation, GDPR)

    Як сайт захищає Ваші дані

    Ми зберігаємо Вашу особисту інформацію в безпеці. Ваші дані доступні тільки обмеженій кількості осіб, які мають особливі права доступу до персональних даних. Ваші дані зберігаються відповідно до цієї Політики конфіденційності, договорів, (у тому числі, але не виключно – публічних договорів), внутрішніх нормативних документів, чинного законодавства України та правочинів, укладених ФОП Кошовий О.Л.

    Зв’язатися з власником сайту

    З усіх питань пишіть на контактний е-mail info@zachet.com.ua.

    Увага! Звернення, направлені на контактний е-mail, опрацьовуються нами першочергово.

    Повідомлення про зміни

    Ми залишаємо за собою право вносити зміни в Політику конфіденційності без додаткових повідомлень. Нововведення набирають чинності з моменту їх опублікування на сайті www.zachet.com.ua